Тартар от Фасона с Песто и Плочки от Грана | Pesto песто ™

Ingredienti:

Съставки за 2 човека | 15 минути

  • Скамоне от Фасона: 400 грама
  • Песто Ривиера: 80 грама
  • Морска сол Maldon: на вкус
  • Зехтин екстра върджин: на вкус
Тартар от фасона с песто и люспи пармеза

Приготвяне:

  • Нарежете месото: Нарежете месото на кубчета с размер около 2 см.
  • Подправете: Поставете кубчетата в студена купа, добавете зехтина и накрая солта Maldon.
  • Смесете: Разбъркайте всичко, за да се смеси добре.
  • Сервирайте: Поставете получения състав в ринг за сервиране, за да придадете желаната форма.
  • Добавете: Завършете с песто и плочки от Грана.