Skip to content
Начало
Песто Дженовезе
Песто Рецепти
магазин
ЧЗВ
Contacts
-Песто Point-
Начало
Песто Дженовезе
Песто Рецепти
магазин
ЧЗВ
Contacts
-Песто Point-
Тартар от Фасона с Песто и Плочки от Грана | Pesto песто ™
Ingredienti:
Съставки за 2 човека | 15 минути
Скамоне от Фасона:
400 грама
Песто Ривиера:
80 грама
Морска сол Maldon:
на вкус
Зехтин екстра върджин:
на вкус
Приготвяне:
Нарежете месото:
Нарежете месото на кубчета с размер около 2 см.
Подправете:
Поставете кубчетата в студена купа, добавете зехтина и накрая солта Maldon.
Смесете:
Разбъркайте всичко, за да се смеси добре.
Сервирайте:
Поставете получения състав в ринг за сервиране, за да придадете желаната форма.
Добавете:
Завършете с песто и плочки от Грана.
Tagged
песто
Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че сте доволни от него.
супер